13 Şubat 2012 Pazartesi

Windows 8 Karşınızda..

Windows 8
Windows 8, yep yeni Metro arayüzü ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Döşeme tabanlı arayüze karşı bazı itirazlar bulunsa da, Microsoft’un masaüstü işletim sistemlerinde böyle bir değişime öncü etmeye çalışması, takdir edilecek bir davranış. Windows 8′i bilgisayarınıza yüklemeden Metro arayüzünün nasıl olduğunu görmenizin bazı yolları var.



Yeni Internet Explorer’a gözatın

Windows 8de bulunan yeni Internet Explorerı Windows 7de denemeniz henüz mümkün değil. Ancak bu bağlantıdaki sadece 64KB’lık dosyayı indirerek onu Windows 7de deneyebilirsiniz.

MetroTwit

Windows 8, Windows Phoneda olduğu gibi entegre bir Twitter uygulaması içeriyor. MetroTwit adındaki uygulama aynı hissi vermese de, metro arayüzünün nasıl çalıştığını merak edenler için ilgi çekici olabilir.

1 yorum:

Samet Kurtuluş dedi ki...

Selamlar...öncelikle sitenizin tasarımını çok beğendim başarılarınızın devamını diliyorum,blogger altyapısıyla bunları yapmanız gerçekten çok güzel.İnş bende yakında böyle bir siteye kavuşucam.Çalışmalar devam ediyor:)Windows 8 haberine gelince; tarih ne olursa olsun, zaman ne kadar ilerlemiş olursa olsun, her şartta her ortamda "yaşasın XP" diyenlerdenim:) iyi günler...