22 Şubat 2012 Çarşamba

Yüksek kalite uygun fiyat Android telefonlar!

Samsung ve LG'nin uygun fiyat düşük ve orta seviye yüksek kaliteli Android telefonları Mart ayından itibaren piyasaya sürülüyor.
Samsung firması ve LG firması yeni orta ve düşük seviyeli Android telefonlarını duyurdu. Samsung ve LG ilk günden itibaren yeni telefonlarına Android 4.0 işlemci ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi umut ediyorlardı.


Yeni gelenlerin arasında Samsung Galaxy Ace 2 ve Galaxy Mini 2, LG Optimus L3, L5 ve L7 model telefonları vardır.

Düşük seviye LG Optimus L3 intalled Android 2.3 ile birlikte 3.2-inç ekran ve yükleme olacak. Bu telefonla LG, uygun fiyat ve son yazılım düşünen Android kullanıcılarını hedefliyor.
Android 4.0 yüklü L5 ve L7 4.0-inç ve 4.3-inç ekranlar, sırasıyla ve yükleme olacak. Samsung ve LG telefonları aynı zamanda ince ve zarif.

LG şirketi ölçü vermeden telefonlar daha ince olacak dedi.

Samsung Galaxy Ace 2 11.5 milimetre kalınlığında olan orijinal Ace modele göre daha ince ve 10.5 milimetre kalınlığındadır.Ace'nin önceki modeli 320 piksel 3.5 inç, Ace 2, 480 piksel 3.8 inç olarak üretilmiş. Ace 2 önceki modeline göre daha yüksek bir çözünürlüğe sahip ve daha büyük ekran ayrıca daha uzun.



Samsung Galaxy Ace 2'nin tek çekirdekli işlemci yerine aynı hızda 800 MHz çift çekirdekli işlemcisi var. Geçen yıl, çift çekirdekli işlemciler sadece üst seviye akıllı telefonlarda bulunuyordu, ancak bu kategori şimdi dört çekirdeğe doğru yöneliyor gibi, onun için iki çekirdek ucuz ürünlere dorru yöneliyor gibi. Ace 2'nin, daha geniş hafıza, daha büyük bir batarya ve daha hızlı HSPA (Yüksek Hızlı Paket Erişimi) bağlantısı vardır.

Samsung'un aralarına yeni katılan ürünü, Galaxy 2 Mini, kendinden önceki modellere göre 320 piksel, 480 çözünürlüğüyle daha iyi ve 3.27-inç ekrana sahip. Bellek diğerlerine göre, 160 MB daha fazla 4 GB'a kadar büyüdü. Mini'nin hala tek çekirdekli işlemcisi var, ama onun hızı 600 MHz'den 800MHz'e kadar artmıştır.



Samsung telefonların Android 2.3 çalışacak ve bir seçenek olarak NFC desteği (Yakın Saha İletişimi) dahil edilmiş

Galaxy Ace 2 Nisan ayında, ilk İngiltere'de satışa sunulacak ve Samsung'un Galaxy Mini 2'yi , dünyada piyasaya sunulmadan önce, Mart ayında Fransa'da satışa sunulacağı söyleniyor

LG diğer iki modelin yılın ilk yarısında satışını planlanıyor ama LG Optimus L3'ü Pazar günü Mobil Dünya Kongresi'nde bir başlangıç yapmaya karar verdi. LG göre, Optimus L3 Mart ayında Avrupa'da satışa sunulacak.

Hiç yorum yok: